tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| Заглавие: tessairiqs -- Ина Сря Фев 10, 2010 4:57 pm | |
| Ми казвам се Ирина (викат ми Ина или Иро,, всички други галени имена ги мразя). На 12. За са уча в 88 (осмака) в Овча купел(при овцете ) в голямото село-София и живея там. Обичам много неща предимно телевизията, компютъра, Иан Сомърхолдър, вампири, най-добрите ми приятелки(в приятелски смисъл) и... Мола! Мразя даскалото(естествено!), чалгата и друго не се сещам в момента. Музичката: имам си любима група-Мюз(MUSE), а иначе слушам квото пуснат по The Voice. Филмите: Така да се каже, гледам каквото ми пуснат. Любимия ми компот е от... хмм... ДюЛИ!!! Предупреждавам че съм "леко" изкрейзила, повечко луда и ненормално ненормална!!! *Ако искате питайте нещо. | |
|
bobo_pavlovo
Брой мнения : 139 Join date : 05.02.2010 Age : 30 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: tessairiqs -- Ина Сря Фев 10, 2010 5:19 pm | |
| Та така... Ина...! Добре дошла! Ето ги и мойте въпроси:
Любим цвят...?
Любима напитка?
Мак Доналдс или Ке еф си?
Любим филм?
Имаш ли си гадже?
Любим герой от Училище за вампири?
Засега е това!!! | |
|
tessairiqs
Брой мнения : 220 Join date : 28.01.2010 Age : 27 Местожителство : Голям0т0 сел0 ..
| Заглавие: Re: tessairiqs -- Ина Сря Фев 10, 2010 5:30 pm | |
| Любим цвят -- червено, жълто, лилаво Любима напитка -- кола Мак Доналдс ест. Филм -- твърде много са, но като че ли клоня към Карибски пирати(вкючва всичко което обичам да има в един филм: Джони Деп, забавни реплики, някакво съкровище или проклятие) Нямам гадже, но това че си момче във любимия ми форум не ти повишава шансовете. Любим герой от Училище за вампири: 2ма -- Близначките | |
|
Джо Мондюр
Брой мнения : 114 Join date : 12.12.2009 Age : 32 Местожителство : София...
| Заглавие: Re: tessairiqs -- Ина Сря Фев 10, 2010 8:17 pm | |
| Стига вече ти си ми съседка...Не сте ли малко нахални вие щото знаете,че живея на близко и да се подмажете да няма БАН (базика се).Внимавай наблюдавам те както у вас така и тука Как се запали по Белязаната? | |
|
tessairiqs
| Заглавие: Re: tessairiqs -- Ина Чет Фев 11, 2010 2:22 am | |
| хмм .. видях корицата на Белязана на плакат в книжната борса и накарах мойта най-добра приятелка да я купи(втория й баща има книжарница и й дава книги на половин цена) и двете я прочетохме и от тогава съм луда(с главно Л) по поредицата . щом почнах и на приятелките си да казвам Стиви Рей, Ерин и Шоуни можеш да си представиш какво значи луда. | |
|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: tessairiqs -- Ина Съб Фев 13, 2010 2:12 am | |
| Хей, здрасти! Радвам се, че си при нас! Така... не знам защо никой не те е питал, но - кой ти е любимия компот? Какво би си купила, ако намериш на училацата 50 кинта? | |
|
tessairiqs
| Заглавие: Re: tessairiqs -- Ина Съб Фев 13, 2010 11:25 pm | |
| Здравей! ами не са ме питали за компота, защото се сетих да спомена още в началото: - Цитат :
- Любимия ми компот е от... хмм... ДюЛИ!!!
Ако намеря 50 кинта на улицата бих ги похарчила за книги(предимно вампирски)!! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: tessairiqs -- Ина | |
| |
|