zoeyburd
Брой мнения : 4 Join date : 24.01.2010 Age : 30 Местожителство : софия
| Заглавие: predctavqne Нед Яну 24, 2010 6:47 am | |
| Аз съм Йоана, от София, на 16 години, черна коса, кафяви очи, падам си по фигурно пързаляне и ролери. Ако някой се запита к`ъв тип момчета харесвам Бе, то е ясно, всички сме единодушни - Ерик :* Слушам всякакъв вид музика, предимно r'n'b. За книгата, в която се влюбих Просто мога да кажа, че е толкова грабваща и пленяваща, че просто с`а кат` прочетох първите 2 и кат` знам, че ще чакам цяла вечност за "Избрана", направо се носталгирам.
Моля ви, пишете всяк`ви възможни мнения за книгите и ако някой ме информира от къде да си намеря Избрана, ще съм му вярна до гроб.az sum yoana ,ot sofiq,na 16godini 4erna kosa svetlo kafevi o4i,padam si po figorno purzalqne i roleri ,ako nqkoi se zapita kuv tip mom4eta haresvam be to e qsno vsi4ki eme edinedu6ni ,ERIK :* slu6am sqkakuv vid music predimno r'n'b ,za knigata v koqto se vlubih prosto moga da kaja 4e e tolkova grabva6ta i plenqva6ta 4e prosto sa kat pro4etoh purvite 2 i kat znam 4e 6te 4akam cqla ve4nost za "izbrana" napravo se nostalgiram
molqvi pi6etemi vsqkvi vuzmojni mneniq za knigite i ako nqkoi me informira ot kade da si namerq izbrana 6te sum mu vqrna do grob
Последната промяна е направена от BleedingDust на Нед Яну 24, 2010 5:21 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Нарушение на правилата на форума. Моля пишете мненията си на кирилица. Имаме си азбука, нека я полваме! Двоен пост. Флуда не се толерира.) | |
|
some_freak
Брой мнения : 24 Join date : 10.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: predctavqne Чет Фев 18, 2010 6:00 am | |
| | |
|
bobo_pavlovo
Брой мнения : 139 Join date : 05.02.2010 Age : 30 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: Re: predctavqne Чет Фев 18, 2010 2:45 pm | |
| Аз не съм единодушен за Ерик! Любим цнят? Песен? Филм? Какво смяташ за сайта? Засега е това... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: predctavqne | |
| |
|