House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Bloody Rose

Go down 
+3
BleedingDust
melrose
BloodyRose
7 posters
АвторСъобщение
BloodyRose

BloodyRose

Брой мнения : 64

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyНед Яну 24, 2010 3:30 am

Такам.. Казвам се Мария..но винаги сам предпочитала простичкото Мери ..още от малка Мария винаги ми е звучало твърде строго.. хех иначе мога да кажа за себе си че съм що годе приятен човек..малко импулсивна и злобничка понякога но кво да се прай..затва ако някога избухна или се разкрещя да речем на някой да знаете че не се замислям мн мн преди да го направа и съжалявам след това..хъх... другоо а да от София съм и сам на 16 хех тва е общо взето което мога да кажа за себе си (:

Последната промяна е направена от BloodyRose на Вто Мар 30, 2010 11:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
melrose

melrose

Брой мнения : 635
Местожителство : somewhere over the rainbow...

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyНед Яну 24, 2010 4:56 am

Добре дошла,Мери!
Кажи, кой ти е любимия компот?
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyНед Яну 24, 2010 5:32 pm

Хей, Мери! Добре дошла!
Хех, малко е лично, но... по каква причина е била най-якото ти избухване?
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
BloodyRose

BloodyRose

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyПон Яну 25, 2010 3:55 pm

Ммм първо .. любимия ми компот е от кайсии обожавам го..хаха.. иначе спок за мен няма мн личен въпрос така че..ам иначе най голямото не си спомням точно,но може би последното което беше наистина потресаващо..смисъл щот сам президент на една организация в даскалото ми и бях застанала аз да кажа едни неща прад класа ми ам никoй не млъква и до такава степен ме изкараха извън контрол,че толкова силно започнах да крещя че всички седяха и ме гледаха стреснано..после се говориха кви ли не неща по мой адрес и никoй нямаше смелоста да ми го каже в лицето де явно бая ги бах подплашила.. и разбира се после мн бързо съжалих че съм показала тази толкова "хаплива" страна от мен толкова явно..но както казах твърде импулсивна сам.. Wink
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyЧет Фев 04, 2010 12:00 am

Хах, как ще съжаляваш, бе? То не млъква, ти се опитваш да направиш нещо, ами няма да си дереш нервите, заради другите. Аз предварително знам, че такава кауза е загубена и като има нещо да се прави по разни проекти/организации, работя само с няколко човека, с които знам, че се слушаме. Иначе няколко пъти съм била на места, където никой не може да въдвори ред и на никой не му пука всъщност, а ти се чудиш какво прави целия народ тук. Направо ти съчувствам.
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
BloodyRose

BloodyRose

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyПет Фев 05, 2010 10:31 pm

Амм недей.. аз съм си виновна ,че се нагърбих с цялата работа, се пак ако аз тряя си хъба нервите и гласа за нещо то поне да е за добрата кауза.Ам то наистина понякога му кипва на човек и не издържа...много мраза да избухвам ама напоследък бая честичко ми се случва да му се незнаее.. Very Happy
xxbloodyxmuffinxx

xxbloodyxmuffinxx

Брой мнения : 11

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyСря Фев 17, 2010 7:05 pm

Здравей, Мери
Аз искам да те питам.. Каква марка кроасани обичаш Laughing
Пушиш ли? Защо?
Пиеш ли ?
Какво мислиш за Twilight? - ако си го гледала ;д
Какво ти е мнението за поредицата "House of night" и от къде разбра за нея?

Ъмм относно избухването и импулсивността - аз съм абсолютно същата, много лено може да ме изкарат извън нерви.. И като теб, след това понякога съжалявам за това, което съм направила или казала ..

За сега това.. :: Рали :: (: Razz
BloodyRose

BloodyRose

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyПет Фев 19, 2010 1:01 am

Хей хей ^^
Амии значии понеже не знам много марки на кроасани и аз като повечкото хора си карам на 7Days. Какво да прай човек най-известните са.

Мм не не пуша нямам и намерение. Не знам защо,но никога не съм харесвала цигарите. Е,разбира се и аз като всички трябваше да опитам,но не се получи и пак си продължих да не харесвам цигарите ;D.

Ех, вече за пиенетоо. Ми да смисъл пия от време на време ама не мога да кажа сега че съм битов алкохолик и чашката ми е смисъла на животаа ама се пак като има добра компания, като има място, като има повод та даже и без повод де си пийвам ;D.

Ми да май сам го гледала ама само първата част. :Д Харесва ми.. не е лошо филмчето смисъл не съм чела книгите ама ми казаха че са много по хубави и от филма и може да взема да ги прочета де.

За "House of Night" разбрах много случайно. Общо взето в Англия видях няква поредица за вампири,но не беше тая де и като се върнах в БГ я потърсих ама я нямаше и един ден докато се разхождах по "Славейков" видях "Беляза" до поредицата която всъщност търсех де и така си взех и двете и всъщност се оказа че "House of Night" е много по хубава Very Happy
some_freak

some_freak

Брой мнения : 24

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyЧет Фев 25, 2010 6:06 pm

Йеййййй още един човек, който когато не издържи крещи ^^ и аз съм такава ... и ако някой ми се изпречи ан пътя си го отнася XD
Джо Мондюр

Джо Мондюр

Брой мнения : 114
Местожителство : София...

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyЧет Фев 25, 2010 9:21 pm

Само не ме карайте да избухвам(гледа през очилата..
Тъъ не разбрахме как разбра за форума?
Ко мислиш за него?
А за Модераторката? Laughing
http://loliand.vampire-legend.com/
BloodyRose

BloodyRose

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyПон Мар 01, 2010 10:27 pm

Хехе явно доста хора сме си импулсивни Smile
Аамм да ти кажа и аз не знам как разбрах ;D Нещо се ровех из нета пак за някви вампирски книги и попаднах на някъв форум ли кво беше и впоследствие видях отстрани препратка към House of Night i като влезнах тук и видях че става дума за Училище за Вампири веднага реших че тряя да се регистрирам. Хех общо взето доста ми хареса и като визия де смисъл всичко си е подредено както трябва. Не знам кой точно го е оформял,ама мнооого добре се е справил. Иначе обикновенно в никoй един форум не съм успявала да се задържа много време смис пиша 2-3 коментара и дотам сприрам да влизам ,става ми безинтересно. Ам тук се чуствам доста добре така да се каже ;D Така че и да искате няма да се отървете от мен ;D
А за модераторката кво да мисля..мисля мисля само хубави неща! Кво друго?! Хаха сега ще излезна голяма подмазвачка ам то наистина тук в форума срещам доста така приятни хорица.Все някви готини са всички ;D
TeDy_BeAr

TeDy_BeAr

Брой мнения : 172
Местожителство : Балчик

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyВто Мар 09, 2010 1:46 pm

Здравей Мери !

Каква музика слушаш ? Smile
BloodyRose

BloodyRose

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose EmptyВто Мар 09, 2010 8:58 pm

Хей Хей ами общо взето нямам точно определен стил слушам квото ми падне , но иначе най често слушам Алтернатив рок. ^^
Sponsored content

Bloody Rose Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Bloody Rose   Bloody Rose Empty

Bloody Rose
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Вампирска социология :: Представи се на класа-
Идете на: