| Bloody Rose | |
|
+3BleedingDust melrose BloodyRose 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
BloodyRose
Брой мнения : 64 Join date : 24.01.2010 Age : 30
| Заглавие: Bloody Rose Нед Яну 24, 2010 3:30 am | |
| Такам.. Казвам се Мария..но винаги сам предпочитала простичкото Мери ..още от малка Мария винаги ми е звучало твърде строго.. хех иначе мога да кажа за себе си че съм що годе приятен човек..малко импулсивна и злобничка понякога но кво да се прай..затва ако някога избухна или се разкрещя да речем на някой да знаете че не се замислям мн мн преди да го направа и съжалявам след това..хъх... другоо а да от София съм и сам на 16 хех тва е общо взето което мога да кажа за себе си (:
Последната промяна е направена от BloodyRose на Вто Мар 30, 2010 11:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Bloody Rose Нед Яну 24, 2010 4:56 am | |
| Добре дошла,Мери! Кажи, кой ти е любимия компот? | |
|
| |
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Bloody Rose Нед Яну 24, 2010 5:32 pm | |
| Хей, Мери! Добре дошла! Хех, малко е лично, но... по каква причина е била най-якото ти избухване? | |
|
| |
BloodyRose
| |
| |
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Bloody Rose Чет Фев 04, 2010 12:00 am | |
| Хах, как ще съжаляваш, бе? То не млъква, ти се опитваш да направиш нещо, ами няма да си дереш нервите, заради другите. Аз предварително знам, че такава кауза е загубена и като има нещо да се прави по разни проекти/организации, работя само с няколко човека, с които знам, че се слушаме. Иначе няколко пъти съм била на места, където никой не може да въдвори ред и на никой не му пука всъщност, а ти се чудиш какво прави целия народ тук. Направо ти съчувствам. | |
|
| |
BloodyRose
| Заглавие: Re: Bloody Rose Пет Фев 05, 2010 10:31 pm | |
| Амм недей.. аз съм си виновна ,че се нагърбих с цялата работа, се пак ако аз тряя си хъба нервите и гласа за нещо то поне да е за добрата кауза.Ам то наистина понякога му кипва на човек и не издържа...много мраза да избухвам ама напоследък бая честичко ми се случва да му се незнаее.. | |
|
| |
xxbloodyxmuffinxx
Брой мнения : 11 Join date : 17.02.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Bloody Rose Сря Фев 17, 2010 7:05 pm | |
| Здравей, Мери Аз искам да те питам.. Каква марка кроасани обичаш Пушиш ли? Защо? Пиеш ли ? Какво мислиш за Twilight? - ако си го гледала ;д Какво ти е мнението за поредицата "House of night" и от къде разбра за нея? Ъмм относно избухването и импулсивността - аз съм абсолютно същата, много лено може да ме изкарат извън нерви.. И като теб, след това понякога съжалявам за това, което съм направила или казала .. За сега това.. :: Рали :: (: | |
|
| |
BloodyRose
| Заглавие: Re: Bloody Rose Пет Фев 19, 2010 1:01 am | |
| Хей хей ^^ Амии значии понеже не знам много марки на кроасани и аз като повечкото хора си карам на 7Days. Какво да прай човек най-известните са. Мм не не пуша нямам и намерение. Не знам защо,но никога не съм харесвала цигарите. Е,разбира се и аз като всички трябваше да опитам,но не се получи и пак си продължих да не харесвам цигарите ;D. Ех, вече за пиенетоо. Ми да смисъл пия от време на време ама не мога да кажа сега че съм битов алкохолик и чашката ми е смисъла на животаа ама се пак като има добра компания, като има място, като има повод та даже и без повод де си пийвам ;D. Ми да май сам го гледала ама само първата част. :Д Харесва ми.. не е лошо филмчето смисъл не съм чела книгите ама ми казаха че са много по хубави и от филма и може да взема да ги прочета де. За "House of Night" разбрах много случайно. Общо взето в Англия видях няква поредица за вампири,но не беше тая де и като се върнах в БГ я потърсих ама я нямаше и един ден докато се разхождах по "Славейков" видях "Беляза" до поредицата която всъщност търсех де и така си взех и двете и всъщност се оказа че "House of Night" е много по хубава | |
|
| |
some_freak
Брой мнения : 24 Join date : 10.02.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Bloody Rose Чет Фев 25, 2010 6:06 pm | |
| Йеййййй още един човек, който когато не издържи крещи ^^ и аз съм такава ... и ако някой ми се изпречи ан пътя си го отнася XD | |
|
| |
Джо Мондюр
Брой мнения : 114 Join date : 12.12.2009 Age : 32 Местожителство : София...
| Заглавие: Re: Bloody Rose Чет Фев 25, 2010 9:21 pm | |
| Само не ме карайте да избухвам(гледа през очилата.. Тъъ не разбрахме как разбра за форума? Ко мислиш за него? А за Модераторката? | |
|
| |
BloodyRose
| Заглавие: Re: Bloody Rose Пон Мар 01, 2010 10:27 pm | |
| Хехе явно доста хора сме си импулсивни Аамм да ти кажа и аз не знам как разбрах ;D Нещо се ровех из нета пак за някви вампирски книги и попаднах на някъв форум ли кво беше и впоследствие видях отстрани препратка към House of Night i като влезнах тук и видях че става дума за Училище за Вампири веднага реших че тряя да се регистрирам. Хех общо взето доста ми хареса и като визия де смисъл всичко си е подредено както трябва. Не знам кой точно го е оформял,ама мнооого добре се е справил. Иначе обикновенно в никoй един форум не съм успявала да се задържа много време смис пиша 2-3 коментара и дотам сприрам да влизам ,става ми безинтересно. Ам тук се чуствам доста добре така да се каже ;D Така че и да искате няма да се отървете от мен ;D А за модераторката кво да мисля..мисля мисля само хубави неща! Кво друго?! Хаха сега ще излезна голяма подмазвачка ам то наистина тук в форума срещам доста така приятни хорица.Все някви готини са всички ;D | |
|
| |
TeDy_BeAr
Брой мнения : 172 Join date : 08.03.2010 Age : 27 Местожителство : Балчик
| Заглавие: Re: Bloody Rose Вто Мар 09, 2010 1:46 pm | |
| Здравей Мери ! Каква музика слушаш ? | |
|
| |
BloodyRose
| Заглавие: Re: Bloody Rose Вто Мар 09, 2010 8:58 pm | |
| Хей Хей ами общо взето нямам точно определен стил слушам квото ми падне , но иначе най често слушам Алтернатив рок. ^^ | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Bloody Rose | |
| |
|
| |
| Bloody Rose | |
|