House of Night Училище за вампири |
|
| Роузмари Хатауей или колекционерката на жълти книжки | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Rosemarie Hathaway
Брой мнения : 13 Join date : 18.01.2010 Age : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me ...
| Заглавие: Роузмари Хатауей или колекционерката на жълти книжки Пон Яну 18, 2010 4:41 am | |
| Здравейте... Аз съм Мария(но всеки, на който му е мил животецът, не ми вика Мими), на 13 съм, имам три мозъчни клетки, които на всичкото отгоре са се събрали в главата ми колкото да се топлят, бая откачена съм(не че не ми пролича досега де). Преди около две седмици щяхме да викаме духове в съблекалнята и една съученичка каза: "Ааа не, докато Мария е тука, в никакъв случай, тя е вещица!" И аз се предадох. Звездицата ми е изгряла с цялата си прелест на небосклона на десети юни през лето хиляда деветстотин деветдесет и шесто, казано по начина на добрите християни. И не, колкото и често да са ми задавали този въпрос, не съм сатанистка, нито пък нацистка. Е, това не значи, че не си умирам по метъла, фентъзито, езическите и окултните символи, които висят по врата ми ежедневно. Тъй де, не вярвам и в бог Тангра. Обаче съм адски запалена по викингите. P.S.:Не исках да пиша толкоз много, ама съм близнаци и говоря за двама, така че ще ме извинявате. 2P.S.:А това горното нямаше да го напиша, ако бях нормална, разбира се. | |
| | | Dea Silky, court-trained liar
Брой мнения : 66 Join date : 01.06.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Роузмари Хатауей или колекционерката на жълти книжки Пон Яну 18, 2010 4:45 am | |
| Хехе, добре дошла сред средата на откачалките - където всички се надяваме, че никога няма да се наложи да се закачим и да станем нормални. Доста хора тук (включая и аз, разбира се) сме доста шизофренясали, така че си мисля, че ще ти е хубаво ^^
П.П. Зодия риби съм, а само те и близнаците са в множествено число. Така че има да си дърдорим (: | |
| | | divata_airis
Брой мнения : 148 Join date : 01.06.2009 Age : 37 Местожителство : Cirque Du Freak
| Заглавие: Re: Роузмари Хатауей или колекционерката на жълти книжки Пон Яну 18, 2010 4:52 am | |
| С всеки изминал потребител тука се убеждавам, че няма по-луд форум. Евала, за което. Всички сме със сертификати за лудост. Хах. Та, с всичко това исках да кажа ДОБРЕ ДОШЛА!!!
Коя е любимата ти книга? И защо? И кой е любимият ти литературен герой? И защо? (може и да не е от същата книга) | |
| | | melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Роузмари Хатауей или колекционерката на жълти книжки Пон Яну 18, 2010 5:55 am | |
| Добре дошла, М! Още един близнак-яко! ъъ кой ти е любимия компот? | |
| | | Mitternacht
Брой мнения : 251 Join date : 07.12.2009
| | | | Rosemarie Hathaway
Брой мнения : 13 Join date : 18.01.2010 Age : 28 Местожителство : Somewhere between the vikings you might find me ...
| Заглавие: Re: Роузмари Хатауей или колекционерката на жълти книжки Сря Яну 20, 2010 6:06 am | |
| Здравейте всички! Любима книга? Ами засега "Скитница" и "Измамена"(дай Боже финанси, за да си купя "Властелина на пръстените"!)
Любим литературен герой? От горепосочената първа книга Джоди и Кайл, а от горепосочената втора книга...момент, отдавам се на неприсъщ за трите ми мозъчни клетки сериозен мисловен процес... Афродита или в краен случай Неферет(не ме линчувайте!)
Любим компот? Хах, черешов. , макар че най-добрата ми приятелка твърди, че черешите били втория забранен плод, на мен са ми любимите плодове *rofl*
От София ли си? Еее да, столичанка съм.
Какъв метъл слушаш и любима група? (: Най-вече Готик метъл... Nightwish, Within Temptation и Evanescence, като Nightwish взимат връх. А от останалите метъл групи - Metallica, Korn(откачен е почти колкото мен, майка му много го е изпускала на глава докато е бил малък), Lordi(!!!), малко Slipknot но много рядко...
Какво мислиш за финския метъл? И питаш?! Не вярвам да съществува нещо по-велико в музикалния жанр...
Любим цвят? Тъмно(кърваво)червено и черно. А, и тъмносиньо, но само за рокли xD.
Любим филм? Защо? Властелина на пръстените - удивителен, главозамайващ, невероятен, идеално изпипан, уникален...(така мога да продължа с часове) и Pathfinder - филм за финландци(по-точно викинги от Финландия), които нападат северноамериканските индианци.
А актьор? ^^'' Орландо Блум, Рейчъл Лафевър, Тейлър Лутнър(даа знам, доста прозаично ) Меган Фокс, Кам Джигантет и Бен Барнс(обожавам ги и двамата. За асоциация, ако не се сещате кои са - Кам Джигантет е Джеймс в "Здрач", а Бен Барнс играе Принц Каспиан в...*напрегнато мълчание* "Принц Каспиан"
Къде учиш? 6то ОУ "Графф Игнатиев", горда членка на удивителния 7"в" клас.
Последната промяна е направена от Rosemarie Hathaway на Вто Фев 02, 2010 12:10 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Роузмари Хатауей или колекционерката на жълти книжки Нед Яну 24, 2010 5:42 pm | |
| Хей, добре дошла и от мен! Хах, няма да те линчуваме заради Афродит и Неферет... и мен ме кефят. Тъй де, нататък малко писането им куца, ама уатевър. Кефят ме и мен! Тъй че - не си сама! Хммм, любим цитат? От където и да е било... | |
| | | Rosemarie Hathaway
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Роузмари Хатауей или колекционерката на жълти книжки | |
| |
| | | | Роузмари Хатауей или колекционерката на жълти книжки | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|