House of Night Училище за вампири |
|
| Спечелете "Измамена"! | |
|
+5perla333 Mitternacht krisstewart94 Lady_Di BleedingDust 9 posters | Автор | Съобщение |
---|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Спечелете "Измамена"! Сря Яну 13, 2010 3:21 am | |
| Здравейте, скъпи потребители! Наближава излизането на „Измамена” и прекрасните хора от СофтПрес ни уредиха с пет броя от книгата, които да раздадем на потребителите. По тази причина спретваме и това конкурсче. Има два варианта, от които можете да изберете как да се включите в конкурса. Вариант №1: Отговорете описателно на следващите въпроси (с не по-малко от три-четири изречения). Какви чувства би предизвикало Белязването у вас? Как си представяте живота си по време и след Промяната (ако я преживеете… естествено)? Кой е любимият компот на любимеца Ви от книгите? (Пояснение: това е любителски въпрос, няма да окаже влияние при избора, но определено ще се забавлявате) Вариант №2: Този е за любителите на изобразителното изкуство. Изпратете ни графика/рисунка/снимка свързана по някакъв начин с поредицата. Моля, кажете и какво точно е изобразено на самата графика/рисунка/снимка. Ако имате и заглавие – още по-добре. Моля, който и вариант да изберете, изпратете ни и: Три имена: Телефон за връзка: Адрес:Материалите изпращайте на houseofnightbg@gmail.comАко Ви е хванала музата, можете да участвате и с двата варианта. Няма ограничения в броя на графиките/рисунките/снимките, които можете да изпращате. Краен срок за изпращане на материалите: 23:59 - 16. І. 2010г. Личните данни няма да се използват по какъвто и да е бил друг начин, освен при евентуално печелене на конкурса от Ваша страна, при което ние ще ги предоставим единствено на издателя, за да може да Ви бъде изпратена наградата. | |
| | | Lady_Di
Брой мнения : 85 Join date : 11.01.2010 Age : 33 Местожителство : mraka
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Чет Яну 14, 2010 5:33 am | |
| Аз вече почнах да рисувам ((((( sun ))))
аз ве4е по4нах да рисувам ((((( sun ))))
Последната промяна е направена от BleedingDust на Чет Яну 14, 2010 5:37 am; мнението е било променяно общо 2 пъти (Reason for editing : Коментари написани на "шльокавица" не се толерират. Азбуката ни съдържа буквата "ч", нека я ползваме!) | |
| | | krisstewart94
Брой мнения : 20 Join date : 29.12.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Пет Яну 15, 2010 5:35 pm | |
| Пуснах си писмото.. да се надяваме имам шанс :s | |
| | | Mitternacht
Брой мнения : 251 Join date : 07.12.2009
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Съб Яну 16, 2010 12:12 am | |
| И аз изпратих моята рисунка. >.>
Успех на всички други, които участват! ^_^ | |
| | | perla333
Брой мнения : 75 Join date : 22.11.2009 Age : 30
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Нед Яну 17, 2010 12:32 am | |
| Аз след малко си пращам писмото.. А да попитам кога ще разберем победителите?? | |
| | | sisoranka
Брой мнения : 7 Join date : 17.12.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Нед Яну 17, 2010 12:54 am | |
| и аз изпратих мойто ..... Успех на всички | |
| | | perla333
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Нед Яну 17, 2010 1:33 am | |
| Току-що си изпратих писмото.. Сега само ще чакам | |
| | | Джо Мондюр
Брой мнения : 114 Join date : 12.12.2009 Age : 32 Местожителство : София...
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Нед Яну 17, 2010 8:08 am | |
| Успех на всички!Аз също пратих...Забравих да напиша заглавието на снимката с окото "Леденото око" изобразява студенината на Промяната... | |
| | | perla333
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Нед Яну 17, 2010 7:22 pm | |
| Не искам да ставам нахална,но съм много нетърпелива и затова ще питам направо: Кога ще разберем победителите?? | |
| | | BleedingDust Butchering Whore
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Нед Яну 17, 2010 7:27 pm | |
| Ами, съвсем скоро! Изпаднахме в проблемна ситуация, защото има някои неща, които доста си ги бива и се чудим какво да правим. Но не се безпокойте, до час - два, довечера максимум ще ги има! | |
| | | sisoranka
Брой мнения : 7 Join date : 17.12.2009 Age : 34
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Пон Яну 18, 2010 1:58 am | |
| ох вече нямам търпение,голямо напрежение е | |
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Пон Яну 18, 2010 2:13 am | |
| Първо - благодаря на всички участници! Имаше наистина добри попадения. Днес цял ден сме си удряли главите кои точно пет да изберем. Беше истинско предизвикателство за журито. Ако Ви има в списъка по-долу - Честито! Ако не - не се притеснявайте, следващия път. И така! Ето ги и печелившите! Държа да отбележа, че човекът, който основно решава нямаше идея кой кой е, тъй че не е имало пристрастия. PassionsName renito0o melrose Mitternacht (а дано съм познала, пощата е jutsy@abv.bg) puzzle
Не съм редила нещата по места, защото ми е просто невъзможно. Честити книжки, момичета! По-късно ще постна и самите неща, които спечелиха. Наистина беше невъзможно трудно накрая, бяхме и леко притиснати от времето... и отново благодаря на всички, които взеха участие! | |
| | | melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Пон Яну 18, 2010 2:30 am | |
| Честито на всички! | |
| | | renito0o
Брой мнения : 24 Join date : 28.07.2009 Местожителство : на пейката пред вкъщи
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Пон Яну 18, 2010 2:32 am | |
| | |
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Пон Яну 18, 2010 2:46 am | |
| И така. Предполагам ще е в няколко поста, но ще постна тук и произведенията на печелившите. Още веднъж - честито! PassionsName
Какви чувства би предизвикало Белязването у мен?
Чувства. Интересно понятие. Дали някой чувства нещо, когато Съдбата го застига? Дали „чувство” е първата дума, която изниква в съзнанието ти, когато се почувстваш на място? Мислите, биха ме завладели ако бъда Белязана. Мисли за същността на битието, за неизбежността на предопределеното призвание, за това как хората се задоволяват с малко...Но, наистина, мисълта би била основата на моето съществуване тогава. Както казва Рене Декарт:”Мисля, значи съществувам”. Защо тогава да не бъдем заети с човешката същност и нейната преходност и не се замислим въху безсмъртието и неговата съшност. Можем да я определим само с една дума – божествена. Навлезте в съзнанието. По-навътре. Там е болката. Основата на хуманността. Ако нямаше болка, нямаше да сме преходни и нямаше да сме такива. Щяхме да сме други. Промяната – това е еволция. А безсмъртието – това е шансът да видиш всичко ясно, без изкривяване и без да съдиш. Това е силата да си безпристрастен и да наблюдаваш.
Как си представям живота си след Белязването? Представете си замък. От онези големите, с кули в готически стил, орнаменти-гаргойли, водоливници, прашни забравени стаи, тайни проходи, студени тъмници, гоблени, които едва успяват да покрият каменните му кости. Общо-взето разкош, който прикрива същината на сградата – истинската й цел. Каква е въпросната цел, бихте се запитали. Тя е господство. Тя е война. Тя е студенината зад очите на една жена, която се кани да извърши убийство, за да защити семейството си от насилника. Тя е безпощадната буря, която не се интересува от това, че ще издави цели стада. В замъка има два типа хора. Тези, които виждат само лукса и удобствата. Престижът, който той осигурява. И Другите. Тези, които Разбират. Представете си едните като празноглави руси принцеси, които се шляят по копринени рокли из главните стаи, чуриликат почти постоянно за принцове и не им хрумват такива „ненужни” мисли като:”За какво съм тук и каква е целта ми” и още по-празноглави руси принцове (по правило мъжете са по-празноглави), чиято единствена цел в живота може да бъде описана само в краткия хрускав писък на някое животинче, сполетяно от стрелата на въпросните. Ето ги и другите. Обикновено се движат сами, но когато имат някаква обща цел се обединяват, за да подсигурят съществуването на своя странен и изчезващ „орден”. Ако можехме да го кръстим, то щеше да е „Власт”. Това са хората с истинското разбиране за сила и за нейното значение. Магията и свръестественото са просто част от тази сила. Върхът на айсберга. Истинската сила извира отвътре. И ето ме мен. Не задължително лидерът, но хроникьорът. Онази, която Помни. Онази, която Вниква. Онази, която Разбира. renito0omelrose Вариант 1. I. Какви чувства би предизвикало Белязването у вас? Като за начало: шок и ужас. И без това си падам леко аутсайдер, само до това ще ми е. След това започва клиширания процес на приемане. Развива се в пет етапа. Като за начало-отричане „Не, не е вярно!”, „Не се случва с мен!”. Във втория етап, отричането ми ще премине в гняв „А, защо на мен, а?!” Така в опит за успокоение ще дойде и третия етап-пазаренето. Ще се опитам да се „пазаря” със себе си и със този, който ме е белязал (освен ако не си е тръгнал вече). Но, когато и това се окаже безполезно, предполагам ще отида на етап 4: депресия и самоизолация. Ще се покрия от лицето на земята (или иначе казано, ще си отида в стаята), мислейки, че съм единствена, докато не приема факта (етап 5), че явно така е трябвало да стане, че може би е за добро. Но това е само, ако ме бележат. Въпреки че, дълбоко в себе си, ще тая и малко вълнение. Все пак, не винаги е лошо да си различен. Това таи своите предизвикателства и удоволствия.II. Как си представяте живота си по време и след Промяната (ако я преживеете… естествено)?Ново място, непознати хора, следователно съм „обречена” на поне ден тишина, защото не познавам никой. Неловко-мисля, че това е думата, поне в началото. Каквато и нагласа да имаш, нова и непозната обстановка, в началото винаги е неловко. Дали заради това, че трябва да свикнеш със самата мисъл за „нов живот”, дали поради факта, че едновременно с това трябва да свикнеш с новата „среда на живот”, в ново училище, с нови хора, винаги е някак неловко. Страхът е другата част. Самата мисъл, че не знаеш на кой можеш да се довериш и да разчиташ си е достатъчно страшна. А, споменах ли, че самото място е странно?! Изобщо страхът съпътства всяко ново изживяване. Дори и след като опознаеш хората, свикнеш с обстановката, той си остава в теб. Да не говорим, че трябва да преминеш и през Промяната, която може да е всичко друго, но не и лесна. Но въпреки това, мисля, че ще е страхотно. Все пак, не всеки получава шанс да изживее нещо такова! III. Кой е любимият компот на любимеца Ви от книгите?Може да се каже, че любимият ми герой е Ерик, поне що се отнася до вкусът му за музика, книги, филми и т.н. По това доста си приличаме. За това си мисля, че любимите му компоти са от череши и праскови.Mitternacht(ако съм познала по пощата) puzzle Тук пък вече не мога да избирам. Толкова много неща ми прати, че главата ми бумти още. | |
| | | krisstewart94
Брой мнения : 20 Join date : 29.12.2009 Age : 29
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Пон Яну 18, 2010 3:18 am | |
| Честито и от мен | |
| | | Джо Мондюр
Брой мнения : 114 Join date : 12.12.2009 Age : 32 Местожителство : София...
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! Пон Яну 18, 2010 5:30 am | |
| ЧЕСТИТООО! | |
| | | Mitternacht
Брой мнения : 251 Join date : 07.12.2009
| | | | Lady_Di
Брой мнения : 85 Join date : 11.01.2010 Age : 33 Местожителство : mraka
| | | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Спечелете "Измамена"! | |
| |
| | | | Спечелете "Измамена"! | |
|
Similar topics | |