| Реклами | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Реклами Сря Яну 13, 2010 12:51 am | |
| Предполагам повечето ги мразим, но нека бъдем честни, някои от рекламите са наистина добри, или са поне забавни. Тук е мястото да споделите, кои точно ви харесват. А защо не и да споделите мнението си за рекламите като цяло. | |
|
| |
puzzle
Брой мнения : 64 Join date : 01.06.2009
| Заглавие: Re: Реклами Сря Яну 13, 2010 2:48 am | |
| Ми нека аз бъда първа.Не знам за вас,но като видях реклами и първата ми асоциация беше "Къде е млякото?!?"СЕриозно тая реклама до такава степен се е набила в главите на всички че е направо страшно положение.Почти всеки съм чувала да го казва.А смата реклама е тъпа,Както повечето български реклами де.Има една на мераклийско вино и оная накрая като почне "Еххх,Стоянеее,все с мерак го правиш" и на теб ти се отщява всякво вино.Те попринцип всички реклами са мн прости.Като почнат да пъшкат некви от кисело мляко та до разхлабителни все пъшкат за нещо,направо д ати се отще да купуваш каквото и да е било.Да не говорим като седнеш да ядеш и като почнат некви за простата и за не знам си кво.Или пък "да дигнеш самолета". | |
|
| |
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Реклами Сря Яну 13, 2010 4:00 am | |
| Ах, спомена любимата ми реклама! "Да вдигнем самолета"...уникално тъпа. Рекламите на Доместос са мн гнусни. Но, хора замислете се, какво се рекламира!Но не съм съгласна, че всички реклами са гадни. Най-забавната, за мен реклама е на Test Sure Check ! Също има и някои доста идейни: STR8 -мн яка реклама, а песента е върховна. Givenchy Ange ou DemonMidnight Poison by C Dior-жестока реклама! Също Якобс, Кока Кола и марка телевизори, която не си спомням, имат хубави реклами. Но все пак, когато ти прекъсват филма на най-интереснта част, няма хубави реклами. | |
|
| |
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Реклами Сря Яну 13, 2010 4:15 am | |
| Ааа - Sure Check ! Хахах, любимата ми реклама... като бяхме в шести клас някъде и за пръв път се появи, се строявахме и го пеехме. Мнооого зле! Рекламите на Доместос винаги са ми били едни от любимите. Много малко реклами ми харесват. Имаше една за някакъв ароматизатор и жената на стоножка, дето все си разхвърля маратонките навсякъде. Обичам я! Всеки път толкова се хиля! Иначе тея където все пъшкат, особено на киселите млека - ил! Добре че не гледам много телевизия, че... Ъм, има едни реклами, не ги дават в България естествено... на парфюмите Dunhill - това го обичааам! Чакай, обичам Хенри Кавил, не... рекламите, не Хенри... абее... Хенри в рекламите! | |
|
| |
melrose
| Заглавие: Re: Реклами Сря Яну 13, 2010 4:21 am | |
| - BleedingDust написа:
- Ъм, има едни реклами, не ги дават в България естествено... на парфюмите Dunhill - това го обичааам! Чакай, обичам Хенри Кавил, не... рекламите, не Хенри... абее... Хенри в рекламите!
леле човек, адските реклами.... А Хенри е sooo HOT!!! Убедете се сами!btw: искам колата за РД-то. xD | |
|
| |
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Реклами Сря Яну 13, 2010 4:48 am | |
| Ооо, да, адските реклами! Много добре казано! Няма да казвам колко пъти съм гледала рекламите, простоо... супер зарибявка! Иначе и колата е яка, и жената е яка, а мъжааа... нямам думи за него! Добре че не ги въртят по бг телевизиите, токувиж съм прогледала :Д | |
|
| |
Love.
Брой мнения : 46 Join date : 06.02.2010
| Заглавие: Re: Реклами Вто Мар 09, 2010 2:09 am | |
| Имаше една реклама с 2 калинки в една кола. Беше много забавно. В началото тази за Биг Брадър Фемили много ме радваше, особено с това "Говори Биг Беби..." | |
|
| |
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Реклами Пет Мар 26, 2010 10:15 pm | |
| И за мен най-забавната реклама е на ''Test Sure Check'' !Последно време ми харесва и рекламата на бисквитки ''Орео''. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Реклами | |
| |
|
| |
| Реклами | |
|