melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Bones Пон Яну 11, 2010 6:30 pm | |
| Bones Д-р Темперънс Бренън (Emily Deschanel) е съдебен антрополог, който работи в института Джеферсониън във Вашингтон, и пише романи като добавка към интересната си работа. Когато стандартните процедури за идентифициране на тяло се оказват безполезни, когато останките са прекалено разложени, изгорени или унищожени - тогава се появява Д-р Бренън с нейната необичайна способност да разчита улики оставени върху костите на жертвите. Специален Аген Сийли Буут (David Boreanaz) от ФБР единствен успява да се сработи с необикновенната докторка. Буут разкрива психологическите подбуди за извършване на престъплението, докато Бренън и нейният екип "мижльовци" събират доказателствата по случая. Така тези два компонента на съвместната им работа ги правят непобедим екип при разрешаването на заплетени убийства. Освен Буут в екипът на Бренън се включват още няколко ярки личности. Анджела Монтенегро(Michaela Conlin) е художничка, която специализира в реконструкцията на местопрестъплението и външните белези на жертвите. Специализантът съдебен антрополог д-р Зак Ади (Eric Millegan), "човекът с буболечките" д-р Джак Ходжинс (T.J. Thyne), д-р Камил Сароян(Tamara Taylor) която е съдебен лекар и най-новия член на екипа във втори сезон, замества досегашния шеф на отдела д-р Д.Гудман (Jonathan Adams).Актьорски състав: Д-р Темперънс Бренън (Emily Deschanel)Сийли Буут (David Boreanaz)Анджела Монтенегро(Michaela Conlin)д-р Джак Ходжинс (T.J. Thyne)д-р Камил Сароян(Tamara Taylor)Д-р Л.Суийтс (John Francis Daley)Лично мнение: Сериалът е страхотен! Заплетени убийства, епизод за епизод. Има от всичко - малко екшън, достатъчно инфо, за да си размърдаш мозъка, интересни персонажи, кой от кой по цветист. И освен това страхотен хумор. Заслужава да се гледа. Тук има всички сезони +новите серии от 5 сезон. | |
|
bianka
Брой мнения : 107 Join date : 09.02.2010
| Заглавие: Re: Bones Пон Мар 29, 2010 9:05 pm | |
| На мен сериала ми харесва.Много сладко Буут вика на д-р Бренън ''Кости''. | |
|
sveti9505
Брой мнения : 460 Join date : 24.01.2010 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: Bones Нед Авг 29, 2010 3:15 am | |
| обожавам го този сериал... книгата е доста различнаа.. отново... многоо ме кефи иметоо на Тремпии | |
|
venka3
Брой мнения : 9 Join date : 05.06.2010
| Заглавие: Re: Bones Вто Сеп 07, 2010 2:06 am | |
| Преди да ни пуснат BTV Cinema бях гледала само рекламата и много ми се искаше да видя и сериала. И е имало защо. Невероятен е. А Буут много ме радва, като каже на Бренън "Кости". | |
|
c0lourblind-
Брой мнения : 47 Join date : 20.11.2010 Age : 30 Местожителство : on top of the world
| Заглавие: Re: Bones Пон Ное 22, 2010 5:12 am | |
| Изгледах всичките сезони за по-малко от месец, но не по телевизията. Често казано ме дразни как е преведен прякора. Действително той си 'и вика "bones", но можеха да проявят малко креативност и да го преведат по някакъв по-смислен начин.. В субтитрите мисля, че беше преведено "кокалчо", което ме устройва повече от "кости" (:
Общо взето сериалът е много надъхващ и ми оказа голяма насока в избора на бъдеща професия :3 | |
|