melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: The Tudors / Тюдорите Пон Яну 11, 2010 6:28 pm | |
| | |
|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: The Tudors / Тюдорите Нед Яну 17, 2010 7:49 pm | |
| Тюдорите, ъм Хенри *дави се*, ъм Джони *дави се*, ъм Калъм Блу (в началото) *дави се*. Да, да, много добър сериал! И не само заради мъжете. Всъщност... динамично действие, кръв, разврат, интриги, хубави мъже <= перфектно! От време на време историческите неточности малко ми бият в очите, но пък... все пак е художествено изпълнение... Странно, но не мога да се впусна в дълги и широки, не точно в момента, но скоро... нищо чудно. Само да дойде април месец иновия сезон (:
| |
|
Ani4ka__
Брой мнения : 25 Join date : 10.01.2010 Age : 34 Местожителство : Пловдив
| Заглавие: Re: The Tudors / Тюдорите Пет Мар 26, 2010 12:50 am | |
| Обожавам го.То си ми личи и от подписа,де.Но пък аз бях най-голяма фенка на Натали.По-красива Ан не бях виждала.А новият сезон(по това,което намерих) излиза на 11-ти април.А погледнато,че вече сме края на март,малко остана | |
|
maksima
Брой мнения : 12 Join date : 28.03.2010
| Заглавие: Re: The Tudors / Тюдорите Вто Мар 30, 2010 2:26 am | |
| Страхотен сериал изгледала съм всички 3 сезона и сега нямам търпение за четвъртият | |
|
Lara
Брой мнения : 171 Join date : 04.11.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: The Tudors / Тюдорите Чет Ное 04, 2010 3:10 am | |
| Много интересен сериал.От такива се нуждаем,не от "Листопади" и не знам си какви...Лично аз предпочитам нещо историческо!Наистина ми харесва идеята за постера...Има голям смисъл ^^ | |
|
monicka__
Брой мнения : 7 Join date : 15.01.2011 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: Re: The Tudors / Тюдорите Пон Яну 24, 2011 11:20 pm | |
| За всички запален фенове на Хенри Осми и самия сериал мога да ви препоръчам ако още не сте гледали филма за Хенри VIII. Той е в две части и наистина е страхотен актрисите са много красиви, а Анн Болейн я играе Хелена Бонъм Картър. Наистина си заслужава да се изгледа. Невероятен филм е ! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: The Tudors / Тюдорите | |
| |
|