House of Night
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

House of Night

Училище за вампири

ИндексPortalПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Guano Apes

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
melrose

melrose

Брой мнения : 635
Местожителство : somewhere over the rainbow...

Guano Apes Empty
ПисанеЗаглавие: Guano Apes   Guano Apes EmptyПон Яну 11, 2010 4:43 am

Guano Apes,
Guano Apes Guano-apes
са основани през 1990 г. в Гьотинген, Германия, от китариста Хенинг Рюменап, басиста Щефан Уде и барабаниста Денис Пошвата.
Техният възход започва след 1994 г., когато към групата се присъединява вокалистката от хърватски произход Сандра Насич, а през 1996 спечелват конкурса Local Heroes на VIVA TV.
В кариерата си Guano Apes имат 6 издадени албума.
Бандата достигна световна известност с мегахита Lords of the Boards , последван от Open Your Eyes,Big in Japan и Pretty in Scarlet.
Концертът им у нас(30 май,2009) бе откриващият лайф на предстоящото им европейско турне.
На него бандата е в оригинален състав - Сандра Назик - вокали, Dennis Poschwatta - барабани, Henning Rümenapp - китари и Stefan Ude – бас.

Guano Apes Guano+Apes+guano_apes
Върнете се в началото Go down
BleedingDust
Butchering Whore
BleedingDust

Брой мнения : 527
Местожителство : [Kaeleer]

Guano Apes Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Guano Apes   Guano Apes EmptyВто Яну 12, 2010 4:09 am

Имам им прекалено малко песни. Първата, която чух беше Open Your Eyes в една приятелка, не можах са повярвам като ми каза, че го пее жена. След това се чудих как съм могла да съм толкова зле, че да не позная. Но, по принцип - не харесвам женски вокали и все пак това моме вади супер глас!
Break The Line също е супер песен и не знам какво още им имах, но са добри. от това, което съм слушала са добри и ще си надърпам още песнички (:
http://hotboys-bg.heavenforum.com/portal.htm
avroro

avroro

Брой мнения : 153

Guano Apes Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Guano Apes   Guano Apes EmptyВто Яну 12, 2010 8:08 pm

оо имам цялата дискография + самостоятелния албум на Сандра тази жена има чудовищен глас любимата ми тяхна песен е Pretty in scarlet ако не сте чували поне 1 тяхна песен... голямя зягуба
http://svet-i-tma.yourforum4u.com/
Sponsored content

Guano Apes Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Guano Apes   Guano Apes Empty

Guano Apes
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
House of Night  :: Редовни заниятия :: Музикална фонотека-
Идете на: