Ехей, народе...след като видях една камара хора да се представят може би е време и аз да го направя.
Та, здравейте!
Казвам се Полина. Но не ме наричайте така...Сериозно, недейте! Предпочитам Лина или Лин, може и Полс въпреки, че доста го намразих напоследък. Даже Айрис би ми звучало по-добре от това...Напоследък въобще не мога да си харесам свестен прякор. (По едно време и Линси ми се въртеше в главата болна)
Мисля, че съм най-дъртата лопата тук - на 22 съм и съм студентка последна година в Шумен. Уча Журналистика.
Обичам да пиша, ама много...Някой предполагам вече го знаят.
Също така обичам и да правя разни графики на Paint Pro Shop, сегашният ми подпис е от там.
Имам навик да разпилявам мисълта си, ето защо сега имам 3 български блога и два чуждоезични.
Любим филми: Боен клуб, Дони Дарко, Светците от Бундок, Мементо, Син Сити.
Сериали: Doctor Who, Торчууд, Being Human, Merlin, Skins, Primeval, Alice, Flash Forward, Lost, Gossip Girl (въпреки че вече не струва), Glee, How I Met Your Mother и други.
Книги: Параграф 22, Пътеводител на галактическия стопаджия, "Боен клуб" и други.
Мразя да ме имитират. Наистина мразя! Главно може би защото се случва много често. Бих се радвала хората първо да ме уведомят какво смятат да правят с нещо мое и след това да го направят...Тъпо, но факт!
От сега да кажа - без въпроси за компот! Като малка съм пила и предпочитам череша. Дотам.