krisstewart94
Брой мнения : 20 Join date : 29.12.2009 Age : 29
| Заглавие: Хей Хай :) :D Вто Дек 29, 2009 3:57 am | |
| Аз съм Вероника на 15 съм от Монтана..Ъм обичам да си седя вкъщи не ми пречи ,обожавам да чета ,огромна фенка съм на Twilight saga, харесвам :Vampire diaries,House of night series etc..etc.. общо взето обичам книги за вампири ...не излизам много ,или поне не ми остава толкова време...Ако излизам с някого това ще е с най-добрата ми приятелка Зизи...Падам си малко мързелива...мм какво още.. :? :Д ми това е знам ли..ъЪъЪЪъъъЪ моля само не ми питайте какъв компот обичам става ли?! | |
|
melrose
Брой мнения : 635 Join date : 10.11.2009 Age : 33 Местожителство : somewhere over the rainbow...
| Заглавие: Re: Хей Хай :) :D Вто Дек 29, 2009 4:08 am | |
| Аз пък щях това да те питам, но нищо! Добре дошла! ааа... Какви филми гледаш? Каква музика слушаш? Ииии Какъв компот Не обичаш ? xD | |
|
krisstewart94
| Заглавие: Re: Хей Хай :) :D Вто Дек 29, 2009 4:30 am | |
| Мерси..И не е честно аз гледах да се измъкна от въпроса по един или друг начин, а сега какъв не харесвам ми компот от ...ами.. ми знам ли не ям много компот от джанки зааа филми ами гледам всякакви филми всеки един може да ми допадне зависи от самия филм, а не oт това какъв жанр е...музика...ами слушам почти всякаква, но в никакъв случай чалга... ;x;x;x тва ми е най омразната и гръцка ,турска,сръбска,африканска сяква такава не .. :Д:Д:д слушам групи и изпълнители като :Three Days Grace,Lostprophets,Breakin' Benjamin,Kelly Clarkson,The Veronicas,Green day,Three Doors Down,Paramore,Muse,Nickelback,Jason Walker,Evanescence,etc..etc..много други от този тип .. ;д | |
|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Хей Хай :) :D Сря Дек 30, 2009 12:47 am | |
| Хей, здрасти, Рони (ъм, може ли така, не не звучи добре, както и да е... веднъж само, прости ми)! Радвам се, че си при нас и... абе радвам се! още един човек от северозападнала България тук... файнали! Не съм само аз... Между другото, обичам ви парка в центъра... искам и аз! Много хубава музичка слушаш. Любима песен на Breaking Benjamin? И... ама защо не обичаш да говориш за компотиии ); | |
|
krisstewart94
| Заглавие: Re: Хей Хай :) :D Сря Дек 30, 2009 1:17 am | |
| Може да ми викате да на галено Вери или Верси или Верс или нещо такова само моля не Рони, че много ме дразни иначе нищо против галените имена нямам ...и аз се радвам че съм тук.. ъм.. парка ами да мерси хубав е ! а ти откъде си :? aм любимата ми песен на Breaking Benjamin е The diary of Jane .. а за компотите ами..не са ми силна тема | |
|
BleedingDust Butchering Whore
Брой мнения : 527 Join date : 01.06.2009 Age : 31 Местожителство : [Kaeleer]
| Заглавие: Re: Хей Хай :) :D Сря Дек 30, 2009 1:27 am | |
| Да, усетих се, че Рони звучи кофти... имам предвид за момиче. Обаче виж Рони О`Съливън... добре де, обичам шматки! Уатевър. Хехе. Иначе аз съм от Враца. Но редовно минавам през Монтана на път за Видин (селото ми е на километър от там). Ноо... по форумите хората от наш`та част от страна са рядко стадо (: Оо, Джейн! Супер! А на 3DD и TDG? Все групи, които толкова тача... Хех, алко за компотите, тук са ни като общ сектантски кумир :Д | |
|
krisstewart94
| Заглавие: Re: Хей Хай :) :D Сря Дек 30, 2009 6:52 pm | |
| Враца...яко имам две приятелки от там ..на 3DD любима ми е Let me go а на TDG... техните песни повечето са ми любими но Pain и Wake up мисля че бият | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Хей Хай :) :D | |
| |
|